STANOVI

MODERAN DOM U ZELENOM OKRUŽENJU

KOSA KVART je formiran u vidu dva ćirilična slova “P” koji čini po 6 objekata u nizu sa zasebnim ulazima. Unutar kvarta su forimirane skladne zelene površine. KOSA KVART čini 168 stanova različite strukture od dvosobnih do četvorosobnih.

Moderno dizajnersko rešenje i najviši standardi gradnje odlikuju stanove, koji su projektovani kao dom savremene porodice. Rešenje stanova je iskoristilo sve prednosti dvospratnog objekta i mirnog okruženja: prostore odlukuju velike staklene površine - “panoramski prozori”, koji omogućavaju dobru osvetljenost i provetravanje, dok terase obezbeđuju uživanje u zelenom ambijentu.

Stanovi nestandarne završne visine plafona od 2,90 metara, opremljeni su visokokvalitetnim završnim materijalima i tehničkim sistema u skladu sa planiranom namenom i principima energetske efikasnosti.

Mesto gde su se susreli Kolumbo i Magelan, odličan je izbor za sve generacije: za poslovne ljude, mlade parove, porodice sa decom i seniore - svako ovde može pronaći svoj “novi svet”.

Budite odvažni, povucite pravi potez i obezbedite sebi i svojim najmilijima toplinu i komfor nesvakidašnjeg doma.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.