18.700 m2BRGP nadzemno
168STANOVA
8.000 m2BRGP podzemno
221GARAŽNO MESTO

KOSA KVART

Pođite Kolumbovom ili Magelanovom ulicom i otkrićete “novi svet“ Vašeg KOSA KVARTA.

Na obodu modernog i vibrirajućeg Novog Beograda, ovaj miran kvart idealan je dom za osobe svih uzrasta okrenutih vrednostima porodičnog života. Savremeni stanovi različitih struktura, mala spratnost, otvaranje ka zelenim površinama, blizina i dobra povezanost sa sadržajima modernog života, pružaju rešenje za decu, roditelje, bake i deke.

KOMPLEKS

Vaš “novi svet” je izuzetno otkriće - okruženje drugačije od svega što se danas može naći kada tragate za novim domom. Život u dvospratnicama okruženim zelenilom, redak je spoj komfora modernog života i prirodnog okruženja.

KOSA KVART je život u ulazu sa 9 do 18 porodica, život prisnosti, povezanosti, deljenja, mesto za uživanje i druženje sa prijateljima.

KOSA KVART je i topao miris cveća, veseli cvrkut ptica, umirujući šum lišća koje treperi na povetarcu, razdragani dečji smeh - Vaš beg od stresa, mesto za relaksaciju nakon napornog radnog dana, mesto za sigurni igru Vaše dece.

kosa kvart

ISKUSTVO I POVERENJE KOJI TRAJU 70 GODINA

ENERGOPROJEKT je jedna od najuspešnijih inženjerskih i građevinskih kompanija u Srbiji i u preko 70 zemalja sveta. Iskustvo i poverenje koji traju sedam decenija, garancija su kvaliteta.

U skladu sa potrebama klijenata, primenjujući savremena tehnička rešenja, najnovije materijale, uz rigoroznu kontrolu kvaliteta, naši stručnjaci realizuju sve faze projekta – od urbanističkog rešenja, preko izrade projektne dokumentacije, izgradnje, finansiranja do prodaje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve informacije u vezi sa projektom, kupovinom stanova kao i mogućnostima kreditiranja, možete nam pisati ili nas pozovite – rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

IZJAVA ODRICANJA OD ODGOVORNOSTI
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.